LCxp Wolkensessie

Door: Jip de Koning

Op vrijdag 19 september organiseren wij een geheel vernieuwde “wolkensessie” waarin bedrijven in een paar uur worden bijgepraat over de Cloud, welke kansen dit fenomeen voor uw organisatie biedt, maar ook welke gevaren er op de loer liggen.

Naast trends, hoort u op grote hoogte hoe u met de Cloud kunt besparen op softwarelicenties en waar u op moet letten bij een transitie, maar ook het juridische aspect van de Cloud blijft niet onderbelicht. Denk hierbij aan zaken als de privacywetgeving en de Patriot Act, maar ook wat uw rechten en plichten zijn als een leverancier van een Clouddienst zijn afspraken niet nakomt of een Clouddienst in zijn geheel wordt gestaakt.

Afsluitend hoort u een inspirerend verhaal over de Google Cloud en wordt u op een mooie locatie getrakteerd op een heerlijke lunch.

Wilt u deze nieuwe Wolkensessie 2.0 niet missen? Wees er dan snel bij. De deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Voor reserveringen kunt u rechtstreeks contact met opnemen met LCxp op +31 207-585-739 of stuur een bericht met daarin uw bevestiging naar info@lcxp.nl.
« Terug naar het overzicht