Voor een goed onafhankelijk advies is kennis van zaken nodig


Iedere opdracht is anders. Immers, de situatie rondom software licenties verschilt van bedrijf tot bedrijf. Bij ons onafhankelijk advies rondom software & licenties zijn diverse zaken van belang, zoals het aantal medewerkers, het aantal werkplekken, de bestaande afspraken met partijen zoals Microsoft. Voordat een overeenkomst wordt getekend, wordt er door LCxp veel tijd gestoken in het op maat maken van het aanbod.

Hier is een visualisatie (click op de afbeelding voor een groter formaat) van onze dienstverlening. Hierin zijn de diverse stappen van het proces om van een aanvraag tot een overeenkomst te komen in beeld gebracht. Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Er wordt in kaart gebracht wat de voordelen voor een organisatie zijn om voor LicenseConsult Experts (LCxp) te kiezen. Wij besteden aandacht aan vragen zoals:

  • Wat is de huidige situatie bij de opdrachtgever?
  • Wat is er daadwerkelijk nodig aan software, aan licenties, aan tooling?
  • Waar staat de opdrachtgever in vergelijking met andere organisaties (benchmarking)?

LicenseConsult Experts (LCxp) maakt de wereld van software & licenties transparant. Bekijk een overzicht van onze dienstverlening, lees wat onze klanten vertellen over wat onze werkwijze hen oplevert of neem direct contact op.