Onze Diensten

LCxp is een onafhankelijke adviseur binnen de ICT en levert een diversiteit aan diensten op het gebied van softwarelicenties, contractonderhandelingen en (pre-)audits van onder andere Microsoft, Symantec, VMWare, Citrix, Oracle en Adobe contracten en bieden bedrijven een helpende hand bij vraagstukken over zaken zoals compliance, IT roadmap, TCO, IT governance, de cloud en contract -en IT management.

LCxp is gecommitteerd aan een lange termijn relatie met haar klanten. Een quick-win is voor LCxp nooit het streven. Een hoge klanttevredenheid en goed ondernemerschap staat bij LCxp altijd voorop.

Wij adviseren u bij het onderhandelingsproces met de leverancier. Het werken met resellers, reviewers, fabrikanten en auditors hoort bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wij brengen graag ook een deskundig advies uit voor uw organisatie. Download onze flyer voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Maak gebruik van onze licentie optimalisatie. Uw licentiekosten worden verlaagd, de risico’s worden beperkt en de compliancy wordt gewaarborgd.

Meer informatie

Met Cloudkey, de cloud dienst van LCxp, krijgt u de mogelijkheid om de prestaties in uw cloud omgeving te optimaliseren, inzicht te verkrijgen en kosten te verlagen.

Meer informatie

Verlaag risico’s en maak uw budget voorspelbaar, met SAMOS Managed Services. Uw organisatie krijgt beter inzicht in softwaregebruik en licenties.

Meer informatie

LCxp zorgt voor begeleiding, passend advies en fungeert als vraagbaak tijdens de audit en kan uit naam van de klant communiceren met de auditor.

Meer informatie

U wordt vakkundig begeleid tijdens externe reviews bij de gesprekken met de reviewende partij en bij de onderhandelingen met de softwarefabrikanten.

Meer informatie

LCxp ondersteunt u bij het afsluiten van een overeenkomst met softwareleveranciers tegen de gunstigste prijs en optimale voorwaarden voor uw organisatie.

Meer informatie

U krijgt onafhankelijk advies welke leverancier het meest geschikt is voor uw organisatie, met de meest optimale voorwaarden in een transparant selectieproces.

Meer informatie

Realiseer een zo hoog mogelijke opbrengst door de verkoop van uw overtollige licenties. Of koop zo voordelig mogelijk tweedehands licenties in. U  bent bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

Wij maken de wereld van software & licenties voor u inzichtelijk en transparant.

Meer informatie?

Meer weten over een van onze diensten? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op – wij staan u graag te woord.