Tweedehands licenties

Tweedehands licenties

lcxp tweedehands licentiesWilt u een zo hoog mogelijke opbrengst realiseren door de verkoop van uw overtollige licenties en/of zo voordelig mogelijk tweedehands licenties inkopen? Dan bent u bij LCxp aan het juiste adres. De kostenbesparing kan oplopen van 30% tot 70% op de standaard prijzen van Microsoft.

Wij brengen u in contact met de meest betrouwbare distributeurs uit ons internationale netwerk. Betrouwbaarheid is een ‘key factor’ in deze ondoorzichtige markt waarbij u snel in contact kan komen met malafide bedrijven die u een oor kunnen aannaaien. Daarom voert LCxp een gedegen leverancierselectie uit. Wij selecteren alleen distributeurs die voldoen aan alle eisen (zoals o.a. officiële documenten) die worden gesteld voor het in- en verkopen van tweedehands licenties. Wij garanderen u dat u geen enkele risico loopt bij de controle van uw tweedehands licenties bij een eventuele review of audit. Wij zorgen ervoor dat de overtollige licenties een zo hoog mogelijke opbrengst opleveren en dat bij aanschaf de tweedehands licenties zo voordelig mogelijk worden ingekocht.

Vele klanten gingen u voor en zijn zeer tevreden over de advisering en bemiddeling door LCxp rondom het in- en aankopen van tweedehands licenties.

Tweedehands licenties vertegenwoordigen vaak een grote waarde en het is zonde om deze licenties op de plank te laten liggen. Heeft u interesse in de aanschaf tweedehands licenties of wilt u uw overtollige licenties verkopen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Hoe kunnen we u helpen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben? Neem gerust contact met ons op.

Wij maken de wereld van software & licenties voor u inzichtelijk en transparant.