Livit Orthopedie over de samenwerking met LCxp

Het verhaal van Bert Aaltsz van Livit Orthopedie

Wij kunnen u van alles vertellen over onze missie, visie en dienstverlening. Maar waarom zijn deze van toegevoegde waarde? En hoe denken onze klanten hierover?  Wat is hun ervaring met LCxp? Graag nemen wij u mee in het verhaal van Bert Aaltsz, Security Officer & Project Manager, van Livit Orthopedie.

 

 

Waarom hebben jullie voor LCxp gekozen?

Livit heeft specifiek voor LCxp gekozen, omdat bij ons bekend was dat LCxp geen reseller is van licenties. LCxp heeft dus in die zin geen baat bij aantallen licenties die verkocht worden of het type licentie wat verkocht wordt. Er moeten bij ons herzieningen plaatsvinden op de licentiestrategie die wij momenteel voeren, vanwege onze veranderingstraject op het gebied van ICT. Daarom hebben wij de hulp van LCxp ingeroepen.

Wat is de rol van ICT bij Livit?

ICT heeft voor Livit een hele belangrijke rol, die op drie speerpunten is gericht:

  • De administratieve automatisering.
  • Het gebruik van 3D technologie, met name voor het scannen van lichaamsdelen. Echter ook voor productie van steunzolen en hen protheses.
  • Het verzamelen van data rondom het gebruik van protheses en voorzieningen.

Welke veranderingen zijn er op dit moment bij Livit?

Momenteel zijn er veranderingen actief binnen het ICT-landschap van Livit.  De vernieuwingen van het administratieve applicatielandschap zijn op dit moment van groot belang en veel te complex, kostbaar en vereist veel onderhoud. De doelstelling voor de komende anderhalf jaar is dat wij is dat wij het ICT-landschap niet alleen vereenvoudigd hebben, maar ook volledig gemoderniseerd hebben.

 

Livit Orthopedie
Livit Orthopedie

Hoe was de samenwerking met LCxp?

Op dit moment is de samenwerking met LCxp naar volle tevredenheid. We hebben zeker wekelijks contact met de consultant. LCxp is een partij die volledig losstaat en onafhankelijk is van leveranciers van welke order dan ook en dat versterkte bij ons eigenlijk het vertrouwen om met LCxp tot de gewenste licentie strategie te kunnen komen.